perjantai 8. syyskuuta 2017

Kesän reissun asut x11

Syksyn tullessa ja sään kylmetessä on mukava palata viime kesän asuihin. Kevyet kesämekot, paljaat hartiat ja takittomuus tuntuvat tässä vaiheessa syksyä jo kaukaisilta. Tilalle ovat tulleet neuleet, sukkikset ja trenssit. On kuitenkin mukava palata vielä kerran kesätyyliin, ja muistella sitä kautta mennyttä kesää.  

Vietin viisi viikkoa kesästäni Eurooppaa kiertäen, ja kuvia eri asuista kertyi reissusta mukavasti. Olen suoraan sanottuna yllättynyt, miten kärsivällisesti matkakumppanini jaksoi kuvailla, vaikkei suureksi valokuvauksen ystäväksi tunnustaudukaan. Ehkäpä sellaiseen osaa varautua jo etukäteen aiempien reissujen perusteella. :D 

Interraililla tilaa erilaisille vaatteille oli rinkassa rajallisesti, joten samaa vaatetta tuli yhdisteltyä moneen kokonaisuuteen, ja käytettyä moneen kertaan. Matkalta myös tarttui mukaan vaatelöytöjä - oli hyvä jättää niitä varten rinkkaan oma kolo. 

Tilan rajallisuus näkyy myös asusteissa; reissu mentiin yhdellä käsilaukulla ja talsittiin kaksilla kengillä. Asuissa ei siis ole variaatiota asusteiden suhteen. Paitsi korviksissa - ne kun vievät mukavan vähän tilaa.

Tässä on kesän reissun yksitoista asua, josta on olemassa kuvat. Niistä asuista, joista on tehty oma postaus, on linkki kuvan alla. 1. Hempeän vaaleansininen off shoulder. Mekko: River Island, käsilaukku: Marimekko, korvakorut: Poola Kataryna.2. Musta luottomekko, joka on helppo vetäistä päälle kesällä milloin tahansa, ja talvella iltamenoihin. Mekko: Zara, käsilaukku: Marimekko, korvakorut: Via Minnet.3. Minun tämän kesän rakkaus valkoiseen ja siniseen tiivistyy tämän mekon kuosiin. Mekko: Marimekko, käsilaukku: Marimekko, kengät: Vans, hattu: H&M. 4. Valkoinen ja puuvillainen maksimekko oli käytännöllinen vaate helteisessä Roomassa. Mekko: Benetton, korvikset: MOIMOI. 5. Marimekon rennot housut ja siisti valkoinen paita. Paita: Sisley, housut: Marimekko, korvakorut: YOZEN Design. 6. Mukavuudenhaluisen ihmisen varma valinta. Mekko: Marimekko, käsilaukku: Marimekko, kengät: Vans, korvakorut: Pilke Design.7. Hellepäivän asu Wienissä: kaikkien aikojen eniten käyttämäni hame, viileä toppi ja hattu. Hame: Bershka, toppi: River Island, hattu: H&M, kengät: Vans.8. Romanttinen pitsiliivi päällä Alppien huipulla. Liivi, housut ja toppi: River Island.


9. Jälleen luottohame menossa mukana. Hame: Bershka, pusero: Marimekko, käsilaukku: Marimekko.10. Hippihenkinen maksimekko. Mekko: Indiska.11. Reissun yksi ''the löytö'': täydellisen vaaleansininen kietaisumekko! Mekko: COS, käsilaukku: Marimekko, korvakorut: Via Minnet.Olisi hauska kuulla, mikä näistä asuista oli suosikkisi? :)

Loppukaneettina haluan sanoa vielä yhden asian. Muistakaa ihmiset, että tyyli ja muoti kuuluu ihan kaikille. Minua on alkanut todella häiritä ajatus siitä, miten välillä (harmillisen usein) törmää ajatukseen siitä, että tyyli ja kauniit vaatteet kuuluisivat vain tietyn vartalotyypin omaaville. Jos itse ajattelet niin ja koet epävarmuutta itsestäsi, heitä koko ajatus romukoppaan. Jokaisella on oikeus nauttia elämän kauneudesta juuri siinä muodossa, kuin haluaa. Jollakin se on tyyli, toisella sisustaminen, kolmannella ruoanlaitto, neljännellä luonto, viidennellä kirjoittaminen, kuudennella musiikki. Kauniista asioista nauttimiseen ei vaikuta koko tai ruumiinrakenne. Piste.

Näihin sanoihin ja tunnelmiin; ihanaa viikonloppua!

- Ilona

10 kommenttia:

 1. Numero 6! Ajaton, rento mutta todella tyylikäs kokonaisuus👌🏼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on itse asiassa ehkä omakin suosikki. <3

   Poista
 2. 2, sopii juhlaan ja arkeen:)

  VastaaPoista
 3. Tosi hauska idea kerätä nää asut yhteen! Kaikista tykkäsin, mutta 2 ja 4 nousi ehkä omiksi suosikeiksi! Kirjoitit tuossa lopussa myös juuri totuuden sanoja! ❤️

  VastaaPoista
 4. Siis miten ihania nää kaikki on! Sulla on kyllä tosi kaunis ja mun silmää miellyttävä tyyli, havaitsen myös paljon samaa oman tyylini kanssa :) Samaistuin myös kovasti viimeisen kappaleen ajatuksiin siitä, että jokaisella on vartalotyypistä riippumatta oikeus nauttia kauniista vaatteista, ja jokaisella on oikeus nauttia elämän kauneudesta eri muodoissa. Ja noita muotojakin on ihan lukemattoman paljon. Ihanat asut, ihanat reissukuvat ja maisemat, ja varsinkin sun HYMY! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, mikä kommentti! Et uskokaan, miten hyvä mieli tuli tätä lukiessa. Sanasi lämmittävät sydäntäni ja saivat hymyn huulille. Kiitos hurjasti. <3 Ihanaa syksyä sinulle!

   Poista