sunnuntai 13. elokuuta 2017

Rakkaudesta Marimekkoon - Kesän paras mekkoMarimekon Zuma-mekko oli kesän Interrailin eniten käyttämäni vaate. Onko helpompaa vaatekappaletta, kuin sopivan löysä ja viileä puuvillainen mekko. Sellainen, jota ei tarvitse miettiä sen päällä ollessa. Siinä se vain viiletti päällä menossa mukana maasta toiseen, ollen aina yhtä vilpoisa ja mukava päällä. 

Vaikka rakastan kauniita vaatteita, on minulle myös mukavuus äärimmäisen tärkeää. Tämän mekon mukavuus piilee sen materiaalissa, mallissa ja kuosissa. 100 % puuvillainen ohut kangas takaa hengittävyyden kovassakin helteessä. Malli on niin mukava, ettei mekkoa edes huomaa päällään. Sitä ei myöskään tarvitse asetella kesken päivän. Kuosi taas puolestaan tuo sen helppouden, ettei tämän mekon kaveriksi tarvitse oikeastaan mitään asustetta tuomaan asuun mielenkiintoa. Kuosi itsessään riittää. 

Kuvat on otettu Itävallan Zell am Seessä erittäin kuumana päivänä, joten hattu on päässä pakon sanelemana. Vansit taas ovat jalassa sen takia, että kävelimme päivän aikana useita kilometrejä. Joskus (tai minun kohdallani lähes aina) asustevalinnat siis ovat olosuhteista riippuvia.

Rakastan sinisen ja valkoisen raikasta yhdistelmää. Vaatekaappiini on reissulta ja sen jälkeen ilmestynyt eniten juuri valkoisia ja sinisiä vaatteita. Onkohan mieltymykseni alitajuisesti yhteydessä Suomen 100-vuotissynttäreihin? :D

Mekko ja laukku: Marimekko, hattu: H&M, kengät: Vans.

Leppoisaa sunnuntaita! <3

- Ilona

2 kommenttia: