lauantai 5. elokuuta 2017

Asukuvia Alpeilta

Alpit olivat ehkä kuvauksellisin paikka, missä olen koskaan ollut. Upeita, jylhiä vuoria näkyi silmän kantamattomiin. Räpsin maisemista kuvia minkä kerkesin, eikä mikään tuntunut riittävän. Teki mieli saada ikuistettua jokainen kaunis kohta, joka silmiin osui. Siinä huipulla kierrellessä sellaisia kohtia oli aika paljon.

Tällaisissa maisemissa nykyihminen haluaa myös ikuistaa itsensä. Ikään kuin muistoksi, että kyllä sitä on ihan oikeasti itse niissä maisemissa ollut. Vuoristossa tosin tunsin itseni lähes rikolliseksi kuvia otettaessa - tieten tahtoen pilasin olemassa olollani kauniin maiseman kuvasta. Ei vuoristo kaipaa ihmistä kuvaan, se on hieno sellaisenaan. En kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta fiilistelykuvista huipulla. 


Liivi, toppi ja housut: River Island.

Kuvissa minulla on ylläni Tukholmasta reissun alussa ostettu River Islandin pitsinen liivi, johon rakastuin ensisilmäyksellä. Se on tyyliltään romanttinen, ja siinä on sopiva ripaus hippityyliä. Sitä voi kesällä käyttää toppien ja mekkojen kanssa, ja kylmemmällä säällä sen voi yhdistää pitkähihaisen kaveriksi. Sen ei siis tarvitse olla vain yhden kauden vaate! 

Housut löytyivät samalla kerralla River Islandilta. Ehkä mukavimmat housut ikinä. Netissä niitä myydään monissa ihanissa eri väreissä. Myös toppi on samaisesta liikkeestä ostettu vuotta aikaisemmin. Siinäpä sattui olemaan River Islandia päällä kerrakseen!Liivi löytyy nettikaupasta täältä, ja näyttää olevan vielä tuntuvassa alennuksessa. Housut ovat myös edelleen myynnissä täältä. Vaikka nämä vaatteet on itselläni ostettu paikan päältä, on River Island ainoa ulkomainen nettikauppa, josta olen myös tilannut vaatteita. RI:llä koot ovat nimittäin harvinaisen täsmääviä. Jos kokosi on M yleensä, on se kokosi myös River Islandilla. Lisäksi istuvuus liikkeen vaatteissa on mielestäni hyvä. Ne on suunniteltu ja mitoitettu oikeille ihmisille, eikä mallinukkejen päälle. 

Näihin jylhiin maisemiin voisin palata milloin tahansa uudelleen. <3 Postaus maisemakuvista löytyy täältä.

Kesäisen hemaisevaa viikonloppua kaikille!

- Ilona

2 kommenttia: