tiistai 25. heinäkuuta 2017

Musta luottomekko


Interrail oli vaatteiden suhteen hieman haastavampi reissu, kuin aiemmat matkani. Rinkkaan piti sopia vaatteet viidelle viikolle eri lämpötiloihin ja eri tilanteisiin. Rennompaa, siistimpää, urheilullisempaa ja niin edelleen. Tilaa oli kuitenkin rajallisesti, joten harkitsin hyvin tarkkaan jokaisen mukaan otettavan vaatekappaleen. 

Tämä viime kesänä ostamani Zaran musta mekko valikoitui mukaan sellaiseksi siistimmäksi kaupunkimekoksi, jota voi käyttää sekä päivällä että mahdollisissa iltamenoissa. Viileämmällä säällä sen kanssa voi pukea sukkikset, ja helteellä voi huoletta kulkea ilman. Se on myös päällä erittäin mukava A-linjaisen mallin ansiosta. 


Laukkuna tässä(kin) asussa toimi luottolaukukseni noussut Marimekon käsilaukku. Mekon kaveriksi puin suomalaisesta poron nahkasta tehdyt ja höyhenenkevyet Via Minnetin  korvakorut. Olen ihan rakastunut näihin ruusukultaisiin kevyisiin, mutta näyttäviin korviksiin. Korvakoruja minulle oli reissussa mukana useat, sillä suomalaisista korvakoruista on tullut minulle yksi tyylini tärkeimmistä kulmakivistä. Eivätkä korvikset rinkassa paljoa paina! Niillä saa kivaa vaihtelua matkavaatteisiin, joiden valikoima on muuten paljon arkea suppeampi.

Olin oikeassa mekkoa pakatessani. Tämä mekko oli ylläni monena päivänä, sekä usealla illallisella. Kannatti siis varata mukaan yksi musta ja helppokäyttöinen mekko. 


Mekko: Zara, käsilaukku: Marimekko, korvikset: Via Minnet.
Nämä aurinkoiset kuvat on otettu Ranskan hurmaavassa Colmarissa, josta postaus löytyy täältä.

Ihanaa tiistaita kaikille! <3

- Ilona

Ps. Voit seurata myös Instagramissa @nennenblogi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti