maanantai 31. heinäkuuta 2017

Hempeää vaaleansinistä ja off shoulderia

Löytyykö täältä muita, jotka ovat hurahtaneet erittäin vaaleaan vaaleansiniseen? Olen pitänyt sinisen sävyistä aina, sillä monet niistä sopivat minulle väreinä hyvin. Tänä kesänä olen löytänyt jotenkin ihan uudella tavalla hyvin himmeän vaaleansinisen. Sen täydellinen sävy yhdistettynä laadukkaaseen puuvillaan on mieltymyksieni huipentuma. 

Tämä mekko oli tämän kesän ensimmäinen ostokseni. Löysin sen alennusrekistä Tukholman River Islandilta. Siinä oli juuri oikea vaaleansinisen sävy, kaula-aukko oli ihana off shoulder, hihoissa sopivasti röyhelöä ja materiaalina puuvilla. On mahtava löytää yksittäinen vaatekappale, jossa yhdistyy monta eri elementtiä, joita on vaatekaappiinsa etsinyt. 

Mekkoa tuli käytettyä reissun aikana useaan otteeseen. Viileämpinä päivinä sen kanssa voi pukea sukkikset, kuten alla olevissa Salzburgissa otetuissa kuvissa. Kuumalla säällä sitä voi käyttää sellaisenaan. 

Yksinkertaisessa mekossa minua viehättää se, että siinä on jokin juju. Tässä A-linjaisessa mekossa jujuna ovat off shoulder -kaula-aukko ja röyhelöt hihoissa. Hillityn värin ja mallin ansioista siihen on kiva yhdistää muita asusteita. Erityisen ihanat sen kanssa ovat nämä  suomalaista designia olevat Poola Katarynan korvikset. <3

Mekko: River Island, korvikset: Poola Kataryna, laukku: Marimekko.
Kuten aiemmin mainitsin, on hyvä vaate monikäyttöinen. Osuva vaate on myös helppo yhdistää monenlaisiin asusteisiin. Käytin samaista mekkoa myös Roomassa kierrellessämme historiallisia nähtävyyksiä. Päivä oli paahtavan kuuma, joten mekon kaverina oli eri asusteet, kuin aiemmissa kuvissa. Hyvän vaatteen kriteeri onkin itselläni nykyisin laadun lisäksi se, että sitä voi yhdistellä eri tavoin eri tilanteisiin. 

Tämä mekko on muuten tällä hetkellä River Islandin nettisivuilla todella hyvässä alennuksessa! 55 €:n mekon saa nyt 20€:llä. Poola Katarynan Flying Birds -korvakorut voi tilata täältä

Kivaa maanantai-iltaa kaikille! :)

- Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti