maanantai 19. kesäkuuta 2017

Interrail 8 - Kuvia Alpeilta


Kyllä Zell am Seessä on ihmisen hyvä olla. Hektisten siirtymien jälkeen olemme pysähtyneet kuudeksi yöksi Itävaltaan, Alppien juurella sijaitsevaan kylään. Näissä järkyttävän upeissa maisemissa sielu lepää. Ihanaa, kun on kiireetöntä ja rauhallista. Ympärillä on luontoa, eikä kaupungin hälinää. Isojen (ja pienempienkin) kaupunkien jälkeen tällainen 10 000 asukkaan kylä on tuntunut sopivalta lepopaikalta. 

Olemme tietoisesti ottaneet rennosti ollessamme täällä. Asioita on tehty fiiliksen mukaan, ei suorittaen. Eilen hyppäsimme hissiin, ja nousimme sillä Alppien huipulle. Jo alhaalta katseltuna vuoristomaisemat ovat hurmanneet minut. Päästessäni ylös olin suorastaan hurmioitunut. Luonnon puhdas kauneus aivan mykisti. Vähän myös innosti. Taisin ottaa huipulle päästyämme pari innostunutta hypähdystä, kuten tapanani on oikein ilakoidessani.


Huipulla tuli käveltyä ja ihasteltua maisemia toista tuntia. Maisemat vangitsivat katseeni niin, että lähteminen tuntui vaikealta. Onneksi hotellilta saaduilta korteilla hissit ovat meille ilmaisia, joten kaipuun iskiessä ehdin käymään huipulla vielä uudestaan huomenna.

Saamme nauttia näistä maisemista vielä kaksi yötä. Sen jälkeen matkamme jatkuu toisenlaisiin tunnelmiin, kohti Wieniä. Täältä ei vain malttaisi lähteä... <3 Reilaajan pieniä suuria murheita. :D

- Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti