sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Kevään suosikkikorvikset: Mori Collective & Via Minnet

Toukokuu alkaa olla puolessa välissä, vaikkei sitä ikkunasta ulos katsoessaan voi millään uskoa todeksi. Kevään fiilistä on tänä vuonna täytynyt etsiä jostakin muusta, kuin hyvästä säästä tai kesään valmistautuvasta luonnosta. Ne kun eivät anna parastaan - eivät edes hyvää. 

Olen löytänyt kevääseen ripauksen säihkettä uusien korvakorujen muodossa. Korvissani heiluu lähes päivittäin jotkut suomalaista designia olevat puiset korvikset - niistä on tullut itselle jollakin lailla tavaramerkki ja iso osa tyyliä. Kevään mittaan kaksi uutta pientä pakettia on saapunut postilaatikkooni ilahduttamaan muuten niin harmaata kevättä. Molemmista paketeista paljastui aivan I-HA-NAT korvikset! Ne näyttivät livenä vielä paremmalta, kuin kuvissa. Olen totaalisesti rakastunut tähän kaksikkoon! Ne ovat sopivalla tavalla hieman eri tyylisiä, kuin aiemmat korvikseni. Aiemmat suosikkikorvikseni olen esitellyt täällä.


Olen tilannut molemmat kovikset Weecosilta. Toimitusaika oli molemmissa korviksissa alle viikko, ja ne saapuivat erittäin siisteissä paketeissa kotiin asti. Nettisivuilla on erinomainen valikoima esimerkiksi suomalaisia korviksia, vaatteita ja laukkuja. 

Nyt sitten itse asiaan. Tilasin noin pari kuukautta sitten Via Minnetin ruusukultaiset Play it again-nimiset korvakorut, jotka muodostuvat kolmesta pallosta. Ruusukullan väri on yksi suosikeistani, ja hurmaannuin siitä jo nettisivun kuvasta. Luonnossa korviksissa on ihanaa välkettä ja säihkettä juuri sopivasti. Korvakorut on valmistettu poron nahkasta, joten ne ovat korvissa höyhenenkevyet. Valmistuspaikka on Helsingin Punavuori. 

Korvakorujen koko yllätti minut. Vaikka tuotetiedoissa luki niiden olevan 11,5 cm pitkät, en hahmottanut sitä, miten suurilta ne näyttävät korvissa. Mielikuvani oli etukäteen ollut paljon pienempi. Koko oli kuitenkin positiivinen yllätys, sillä ruusukullan värin ja koon ansiosta niistä tuli kauan kaipaamani hieman juhlavammat ja näyttävämmät korvikset! On ihana, kun joku koru on sellainen, jota käyttää vain hieman arkea juhlavimpina hetkinä.


Toiset korvikset, Helsingissä niin ikään tehdyt Mori Collectiven Galaxy Crystal- korvikset tilasin pari viikkoa sitten. Ne olivat värimaailmaltaan ihanan keväiset, mutta sopivat siitä huolimatta myös muihin vuodenaikoihin. 

Galaxy Crystal nimenä kuvaa todella hyvin mielikuvaa, joka korvakoruista minulle tuli. Yhtä aikaa mieleen tulivat kimmeltävät kristallit, ja samaan aikaan jokin avaruudellinen. Aiemmissa puisissa korviksissani ei ole ollut tämänkaltaisia kuvioita, joten nämä antavat mukavaa vaihtelua ja piristystä omaan valikoimaani. Ne ovat olleet nyt korvissani pari päivää, ja olen totaalisesti rakastunut niihin. Ne kruunaavat ihanasti niihin sopivat asukokonaisuuden. 


Jos jokin materia saa minussa aikaan onnellisuuden tunteita, niin kauniit Suomessa suunnitellut ja tehdyt, suomalaisesta materiaalista valmistetut korvakorut. <3


Iloa ja aurinkoa jokaisen kevääseen! Toivotan myös hyvää äitienpäivää kaikille äideille. Ja levollista mieltä heille, jotka haluaisivat äidiksi. <3

- Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti