torstai 25. toukokuuta 2017

Huulille: Luomu kuorinta ja Smashboxin huulipunaUskallan suositella parin kuukauden käytön perusteella paria tuotetta, jotka olen havainnut hyväksi. Olen viimeisen päälle huulipunaihmisiä - minua harvoin näkee ilman huulipunaa. Joskus sävy on hillitty ja luonnollinen, joskus räväkkä. Minulla on ollut etsinnässä kokoelmaani oranssinpunainen, intensiivisen pigmentin omaava huulipuna. Monet ovat kehuneet Smashboxin huulipunien pigmenttiä ja huulilla pysyvyyttä, joten halusin kokeilla tuotetta itsekin.

Kicksissä asiantuntevan myyjän avustuksella huulipunaksi valikoitui Always On Liquid Lipstick, sävynä Thrill Seeker. Huulipuna on huulikiiltomainen kun sen laittaa huuliin, mutta se ikään kuin kuivuu mattapintaiseksi ja todella pysyväksi pian sen laittamisen jälkeen. Käytössä olen ollut tyytyväinen värin intensiivisyyteen sekä siihen, että puna pysyy huulissa hyvin.

Värin kuivuessa huuliin sävy tummuu hiukan. Oranssinpunainen väri ei siis niinkään ole, pikemminkin kirkkaanpunainen. Kirkkaanpunaiselle löytyy onneksi käyttöä myös, mutta oranssinpunainen puna on siis yhä etsinnässä. Jos joku on löytänyt täydellisen oranssinpunaisen huulipunan, saa mieluusti vinkata!

Ostaessani huulipunaa, myyjä suositteli kuorimaan huulet aina ennen tämän mattaisen punan käyttöä. Otin neuvosta vaarin, ja ostin samalla reissulla Kicksin oman merkin luomu kuorinnan huulille. Oi että, miten ihana purkan tuoksu kuorinnassa on! Äiläkän makea Hubba Bubba! Säännöllinen kuorinta on tehnyt huulille hyvää. Huulipuna ei jää kuiviin kohtiin kökkäreiksi, vaan levittyy tasaiseksi.


Tällaisten huulipunaterveisten siivittämänä toivotan kaikille mukavaa pitkää helatorstain viikonloppua! :) 

- Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti