torstai 2. helmikuuta 2017

Torstaiterapiaa Marimekolla

Torstai on toivoa täynnä. Näin sanoo sanonta, joka itse asiassa pitää aivan hyvin paikkansa. Torstain jälkeen on enää yksi päivä viikonloppuun, mistä ainakin omalla kohdallani tämä toivo tulee. Torstait eivät yleensä ole lempipäiviäni viikosta, mutta tästä torstaista halusin tehdä raskaan alkuviikon jälkeen hitusen tavallista paremman. Oli semmoinen olo, että nyt on ansainnut vähän hemmottelua.

Olen monesti sanonut, että Napapiirin Marimekolla käyminen on minulle terapiaa. Visuaalinen nautinto on siellä taattu kaiken kauniin keskellä. Tällä kertaa pelkkä katselu ei kuitenkaan riittänyt...

Marimekon kampanjointi Tasaraita-paidan yhteydestä tasa-arvoon on vedonnut minuun suuresti. Marimekon Tasaraita nimittäin syntyi vuosikymmenellä, jolloin ympäri maailmaa käytiin taisteluita tasa-arvon puolesta. Tasa-arvo on statement, jota symboloivaa paitaa haluaisin kantaa ylläni. Olla ylpeä tasa-arvossa saavutetuista asioista, mutta muistuttaa myös siihen liittyvistä epäkohdista.

Marimekon outletin puolella sattui olemaan tähän Suomi 100-teemaan liitettyjä musta-valkosisia Tasaraita-paitoja -20% alennuksella. Minulle sopivin malli oli Ilma-paita, jossa on venepääntie, 3/4-pituiset hihat, lantiopituinen helma ja mukava istuvuus. Musta-valkoinen oli minulle väreistä ehdoton valinta. Olin muutenkin hankkimassa lähitulevaisuudessa Tasaraita-paitaa, joten olen tyytyväinen saadessani sen pienellä alennuksella. Hintaa jäi n. 43€. Aion laittaa sen heti huomenna päälleni! Raitapaita on helppo yhdistää moneen asuun, joten tämä paita ei tule jäämään kaapin pohjalle.

Huomasin, että uutuuksina valikoimaan oli tullut Suomi 100-teeman sisustusjuttuja. Kuosina monessa keittiötekstiilissä oli keittiön verhoistani löytyvä vihreän ja sinisen sävyinen Siirtolapuutarha! En sitten malttanut olla ottamatta verhojen kavereiksi kahta keittiöpyyhettä ja servettejä. Nyt mätsää keittiössä tekstiilit. Ihanaa! <3Torstaiterapia Marimekolla toimi. Olo on oikein mukava ja tyytyväinen näihin löytyihin. On muuten hienoa, että suomalaiset brändit ovat ottaneet asiakseen huomioida Suomen merkittävän juhlavuoden. Marimekolla toteutus on ollut erityisen tyylikäs.

Kello alkaa lähennellä päätähuimaavia lukemia siihen nähden, miten aikaisin kello on huomisaamuna soimassa. Aamuun tulee menemään tavallista enemmän aikaa, sillä minun pitää samalla viimeistellä pakkaukset minireissua varten. Lähdemme työporukalla suoraan töistä Ouluun alamme koulutuspäiville. Kiva viikonloppu siis tulossa!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

- Ilona


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti