maanantai 20. helmikuuta 2017

Söpö vaaleanpunainen R-Collection


Tiedätkö sen tunteen, kun olet haaveillut jostakin vaatteesta pidemmän aikaa, ja vihdoin saat sen omaksi? Tunne on mitä ihanin! Pitkään harkittu ja haaveilun kohteena ollut ostos ilahduttaa usein enemmän, kuin heräteostos. 

Olen haaveillut noin vuoden päivät R-Collectionin collegepaidasta. Ne ovat laadukkaita, mukavia, ajattomia, kestäviä ja collegepuseroiksi tyylikkäitä. Värihaaveena mielessäni on kummitellut joko harmaa tai vaaleanpunainen. Koin tilaisuuteni koittaneen, kun huomasin vaalean malvan väristen paitojen olevat nettikaupassa -30% tarjouksessa. Lähtöhinnan ollessa 79€ on kolmekymmentä prosenttia jo tuntuva alennus. Päätin käydä katsomassa Rovaniemen myymälästä, olisiko siellä samat tuotteet alennuksessa. Aina on mukavampi saada sovittaa oikea koko, ja myös ostoksellaan tukea paikallista toimipistettä. 

Myymälässä oli yksi vaalean malvan värinen jäljellä, ja koko sattui kohdilleen! Olin yhtä hymyä poistuessani liikkeestä. Pitkään haaveiltu R-Collectionin collegepaita oli vihdoin minulla - ja vieläpä ehkä söpöimpänä värinä ikinä. Vaikka pääosin tätä puseroa tulee käytettyä kotona, voi sillä myös esiintyä ihan julkisesti. Paita on siis monikäyttöinen; se sopii mitä parhaiten kotona löhöilyyn, mutta se kestää myös päivänvaloa julkisilla paikoilla. 

R-Collectionin nettikaupassa näytti olevan vielä tarjouksessa tätä samaa puseroa L ja XL kokoisina. Itse otin kokoa isomman, sillä mielestäni tällainen pusero saa olla väljä ja löysä. Lisäksi college pienenee aina hieman pesussa, joten varaa saa olla muutenkin. 

Tämä tulee ehdottomasti olemaan vaatekaappini kestosuosikki rentoon pukeutumiseen. <3

Ihanaa alkanutta viikkoa ja rentoa oloa kaikille!

- Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti