perjantai 10. helmikuuta 2017

Maailman paras hiusöljy ja hiusten pelastaja nro. 1Tiedättekö sen tunteen, kun löytää jonkun niin hyvän tuotteen, jota ilman ei enää pärjää? Minulle tällainen tuote on hiustenhoidossa  Wella SP Luxe Oil. Ilman sen käyttöä hiukset eivät tunnu omalta. Olen niin tottunut siihen ihanaan tunteeseen, miten pesun jälkeen tämä hiusöljy pehmentää ja silottaa (joskus karkealtakin) tuntuvan latvan, etten enää koe hiusteni tuntumaa omaksi ilman tämän öljyn pehmentävää vaikutusta.

Olen käyttänyt tätä luottotuotetta ja useamman vuoden ajan. Se kuuluu tärkeänä osana  minulle muodostuneisiin hiustenhoitorutiineihin. Pesun jälkeen pari pumppausta Luxe Oilia kämmenelle, latvoihin hierominen ja harjaus luonnonharjalla. Lopputuloksena tyvestä latvaan hyvinvoivat hiukset, vaikka pituutta löytyykin pitkästi. Erityisesti juuri latvat tätä öljyä kaipaavatkin. Jotkut sanovat, että hiusöljyt tekevät hiuksista helposti rasvoittuvat. Itselläni latvoissa käytettynä tämä hiusöljy vain kosteuttaa kuivia latvoja, ja hiusten ollessa hyvässä kunnossa pitää yllä niiden hyvää kuntoa. Ei siis suinkaan tee niistä rasvaisen tai likaisen oloisia. 

Luxe Oil on myös todella riittoisa. Ostin edellisen elokuussa, ja otan nyt käyttöön uuden. 100 ml riittää minulle siis pitkiin hiuksiin lähes puoli vuotta, jokaisen pesun yhteydessä käytettynä. Hintaa pullolla on noin 30 euroa, mutta riittoisuutensa vuoksi se kyllä maksaa itsensä takaisin.

Olen kokenut tämän hiusöljyn tehokkaimmaksi ja parhaaksi kokeilemistani öljyistä. Se ei tee hiuksista tahmaisia tai märän näköisiä, vaan tuo kiiltoa ja korjaa kuivan hiuksen rakennetta sileämmäksi. On huikeaa, miten pieni määrä riittää tekemään hiuksille ihmeitä. Tuotteen pakkauksessa kerrotaankin, että se on jälleenrakentava eliksiiri. (Eliksiiri, miten hauska sana! Tuo jostakin syystä mieleen jonkun lapsuuden Aku Ankassa olleen seikkailun. En tiedä, onko moisella mielleyhtymällä päätä eikä häntää.) Luxe Oil sisältää argania-,  jojoba- ja manteliöljyä.

Ainoastaan laatu ei ole tässä hiusöljyssä mielestäni parasta, vaan myös tuoksu! Ihanan vaniljainen tuoksu hurmaa minut jokaisella käyttökerralla. 

On muuten hauska sattumus, että pari ystävääni käyttää tätä juuri samaa öljyä. Se tuli kerran puheeksi, ja yllätti meidät kaikki. Meillä on kaikilla ihan erilainen hius, ja juuri tämä öljy on valikoitunut kaikkien kolmen käyttöön. Siksi uskallankin suositella tätä ihanuutta myös muille! Enpä ole tainnut aiemmin hössöttää mistään kauneudenhoitotuotteesta näin runsassanaisesti. Taidan siis olla todella höpsähtänyt tähän kuivien hiuksien pelastajaan!

- Ilona

Ps. Pian tulossa  postaus myös luottotuotteistani  rutikuivan talvi-ihon pelastamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti