torstai 16. helmikuuta 2017

Kuivan talvi-ihon pelastajat x 4


Kuivalle ja herkälle iholle auttavia ja sopivia kosteuttajia on yllättävän vaikea löytää. Ja nyt siis puhutaan oikeasti erittäin kuivasta ja erittäin herkästä hipiästä. Sen verran hankala on ollut löytää hyviä tököttejä ihonhoitoon, että minulle sopivan löydettyäni en sitä hevillä muuksi vaihda. Niin mukavaa, kuin vaihtelu olisikin, tulisi se kukkarolle kalliiksi. Turhia kokeiluja, jotka eivät sovikaan omalle iholle, on rahanmenon vuoksi ikävä tehdä. Siispä, miksi vaihtaa hyväksi havaittu tuote vain vaihtelunhalun vuoksi.

Koska olen löytänyt muutaman ihanan täsmätuotteen kuivan ja herkän talvi-ihon pelastamiseksi, haluan nyt jakaa vinkkini näihin onnistuneisiin löytöihin myös muille. Ihoni on siis niin herkkä, että väärä tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion, kutinaa, punoitusta tai kirvelyä. Kuivuutta talvisin puolestaan kuvastaa se, miltä käteni aika-ajoin näyttävät: Lumikin pahan äitipuolen ryppyisiltä käsiltä, plussana vielä punainen väri ja halkeamat. Ihanaa. Ei kovin toivottu efekti nuoren ihmisen käsille. 

Näillä siis mennään minun ihon kanssa. Kuivuutta helpottaakseni olen löytänyt nämä luottotuotteet hyllyyni. Ehkä joku muukin voisi saada näistä apua oman ihonsa kuivumisen taltuttamiseksi.Estelle & Thild BioCalm Optimal Rescue Oil
Estelle & Thildin  kasvoöljy on sertifioitu luomutuote, joka on lisäksi myös hajusteeton ja vegaaninen. Se sopii täydellisesti ainakin minun kuivalle ja herkälle iholle. Levitän yövoiteen alle pari tippaa kasvoille tätä öljyä, ja tulos näkyy heti seuraavana päivänä. Kuivat kohdat oikeasti katoavat. Ihan mahtava tuote! En ole koskaan aiemmin löytänyt yhtä tehokkaasti kasvoja kosteuttavaa tuotetta, joka on vielä kaiken lisäksi niin sopiva herkkisiholle. Aamulla en suosittele käytettävän tätä öljyä - lopputulos olisi hieman liian kiiltoisa. Ellei sitten halua näyttää reippaan hikiseltä koko päivää.

Todella lämmin suositus kuiville kasvoille! <3 Hintaa tuotteella on noin 40 euroa, mutta riittoisuus on erittäin suuri.

Emma S. Sensitive Night CreamEmma S. on merkki, jota on jo useamman vuoden saanut ostettua ainakin Kicksin myymälöistä. Herkälle iholle tarkoitettu yövoide on muodostunut minulle suosikiksi. Tämä hajusteeton yövoide kosteuttaa kuivia kasvoja hellästi mutta tehokkaasti. Voide myös imeytyy nopeasti, vaikka sitä laittaisi paksuhkon kerroksen. Kovin helpolla en vaihda tätä yövoidetta toiseen. Olen tähän niin tyytyväinen, etten keksi mitään valittamisen aihetta. Okei, vielä hienompaa olisi, jos tämä olisi luomutuote. :D Hinta huitelee hieman alle 30 euron tietämillä.Dermalog rasvainen emulsiovoide

No niin, päästiin tähän apteekkituotteeseen. Tästä voiteesta on tullut edellä mainitsemieni pahan äitipuolen noitakäsien pelastaja. Voide on tarkoitettu koko vartalolle, mutta käsivoidehyllystä en ole parempaa tuotetta käsilleni löytänyt. Tämä 56% rasvaa sisältävä voide on tarkoitettu kuivalle ja hilseilevälle iholle. En ihmettele sen olevan ihotautilääkärien kehittelemä - sen teho käsille (ja koko vartalolle) on ihan huikea. Todellinen löytö erittäin kuivan ihon hoitoon. Voide ei sisällä hajusteita, eikä väri- tai säilöntäaineita. Hinta 100 ml purkille on 6-7€. Itselläni tämä pienikokoinen purkki kulkee aina käsilaukussa mukana. Ei ehkä se kaunein ulkomuoto, mutta vitsit, mikä teho!
The Body Shop - Hawaiian Kukui CreamTämä ihanuus löytyi viime talvena, kun etsin oikein kosteuttavaa vartalovoidetta. The Body Shopissa minulle esiteltiin tämä, ja olin ihan myyty. Ihana koostumus ja IHANA tuoksu. Suorastaan huumaava. Uskalsin ottaa voiteen testiin herkälle iholleni myyjän suosituksesta. Usein tuoksulliset eivät oikein sovi, joten vähän jänskätti. Tämä vartalovoide ei ärsyttänyt ihoani tuoksusta huolimatta. JES, kerrankin saan käyttää ihanalta tuoksuvaa voidetta, eikä aina niitä hajusteettomia. Tämä voide sisältää hawajilaista kukuisiemenöljyä, ghanalaista kaakoavoita ja voipuunvoita sekä parapähkinäöljyä Perusta. Tarkemmat tiedot tuotteesta löytyy The Body Shopin nettisivuilta, missä on myös kerrottu, miten nämä ainesosat ovat heille päätyneet. Mielestäni on hienoa, että eettisyyteen ja läpinäkyvyyteen on alettu kiinnittää enemmän huomiota. Tämä yhdistettynä siihen, ettei The Body Shop hyväksy eläinkokeita, tekee siitä liikkeen jossa asioin mielelläni.

Hintaa vartalovoiteella on 29 euroa. Isosta purkista riittää voidetta pitkäksi aikaa. Jos tuotteen sopivuus omalle iholle epäilyttää, saa yleensä The Body Shopista näytteen mukaansa. Näin ei tule ostettua turhaan isoa purnukkaa, jos se ei omalle iholle sovikaan.


Tässä olivat minun ihon kosteutuksen suosikkinelikko. Täydellistä kosteuttajaa jaloille (siis ihan jalkaterille ja jalkapohjille) en ole vielä tähän mennessä löytänyt. Otetaan vastaan vinkkejä, jos jollakin on tähän tiedossa joku ylivoimainen täsmätuote! :)

- Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti