sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Ihanin lauantai

Loman viimeinen lauantai oli kerrassaan mitä ihanin.  Tässä pieni kuvaus siitä, miten minun pitkään aikaan parhaiten vietetty lauantai meni. Se sisälsi herkullista ruokaa, alelöytöjä, leffassa käynnin ja upean daamin seuraa.

Aloitin eilisen päivän hitaalla aamulla kotona hyvin nukutun yön jälkeen. Flunssakin alkaa vihdoin olla parempaan päin, joten aamua ei tarvinnut  pitkästä aikaa aloittaa itsensä lääkitsemisellä.

Aloitimme lomalauantaista nautiskelun yhdessä ystäväni kanssa Wakkanai Sushissa, jossa ruoka oli jälleen kerran aivan mahtavaa. Kun annos tuotiin pöytään, sitä söi jo silmillään, ennen kuin siihen oli koskenutkaan. Miten kauniilta ruoka voikaan näyttää! Sen lisäksi, että yksittäiset sushit on huolellisesti ja nätisti tehty, on myös esillepano aseteltu upeasti. Plussana vielä se, että annos tarjoiltiin Marimekon Sukat makkaralla-vadilta. Jee! 


Joskus olen miettinyt Wakkanaissa syödessäni, että kuinka paljon näin täydellisen hyvää sushia voisi syödä kerralla, jos sitä tuotaisiin nenän eteen aina lisää edellisten loputtua. Sitä voisi varmaan istua koko päivän napsimassa toinen toistaan maukkaampia suupaloja, ja lopuksi syöty saldo olisi tähtitieteellisissä lukemissa. Eli en ehkä uskalla kokeilla. Siinä olisi itsehillintä liian suurella koetuksella.

Herkuttelun jälkeen päivän ohjelmaan kuului alennusmyyntien kiertelyä. Ajattelin, että tuskin mitään itselläni lähtee mukaan, mutta toisin kävi. Löysin nimittäin Hih-Hi! -kaupasta itselleni alennettuun hintaan kaksi pipoa. Tänä vuonna pipotilanteeni on ollut vähän heikko - yksi hyvä pipo, joka ei sovi läheskään kaikkien takkien kanssa yhteen, ja toinen jonka olen nyysinyt omaan päähäni silloin, kun poikaystäväni ei sitä sillä hetkellä käytä. Aika heikkoa ottaen huomioon asuinpaikkani. Olen siis todella tyytyväinen, että löysin alennettuun hintaan kaksi päähäni sopivaa pipoa. Pipot olivat alennettuun hintaan 20€/kpl. Valkoinen pipo on Carharttin, harmaa The North Facen. Neutraalit värit valikoituivat siksi mukaani, että ne sopivat mahdollisimman monen kanssa yhteen. Tällaisista hyötyostoksista tulee niin hyvä mieli! Lisäksi tulee hyvä mieli siitä, että löysin pipot paikallisen yrittäjän liikkeestä. Samoja pipoja on myös ketjuliikkeissä, mutta omat pennoseni vien mielummin paikallisen yrittäjän kassaan.Ajattelin, että tässä ovat minun alelöydöt tältä erää. Toisin kuitenkin kävi, sillä Vero Modasta löytyi hyvin istuva jumpsuit -70% alennuksella. Eihän sitä nyt voinut liikkeeseen jättää. Kävimme vielä Momentissa, joka myy Rovaniemellä laadukkaiden merkkien vaatteita ja asusteita. Siellä oli runsas rekki täynnä alennettuja vaatteita, ja sekä minun että ystäväni silmät osuivat isossa alennuksessa olevaan vaaleanbeigeen pitkään neuletakkiin. Se oli päällä AIVAN IHANA, lämmin ja pehmeä. Materiaaleissa oli mukava alpakkaa ja villaa, joten talven olosuhteisiin se on ihan täydellinen. Lähtöhinta More & Moren neuleella oli 120 euron paikkeilla, ja pulitin siitä 30 euroa. Sanoisin sen olevan aika hyvä alelöytö. Juuri tällaisten diilien takia jaksaa alennusmyyntejä kierrellä. Ja niin, ehkä meidän pitää ystäväni kanssa ottaa kaverikuva täsmälleen samanlaisten neuleiden kanssa. Jollakin muullakin on varmaan ystävä, jonka kanssa maku mätsää paremmin kuin hyvin! :) 

Päivän päätteeksi haimme hieman irtokarkkia, ja rentouduimme elokuvateatterissa katsomaan Jackie-elokuvaa. Mikä ihana päätös mitä ihanimmalle päivälle. 

Siinä oli lauantai minun makuuni. Laaturuokaa ja alelöytöjä mitä parhaimmassa seurassa, ja lopuksi uppoutuminen elokuvan tarinaan. Oi.

- Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti