perjantai 30. joulukuuta 2016

2016 luetuimmat postaukset

Kirjoitin ensimmäisen blogikirjoitukseni tämän vuoden toukokuussa. Siitä oli kuitenkin vielä matkaa siihen, että julkaisin sen kaikkien nähtäville. Kirjoitin nimittäin kesällä blogia niin, että näin sen vain itse. Tunnustelin sitä, onko tämä tekstilaji sopiva tapa ilmaista itseäni. Mitä useamman tekstin kirjoitin, alkoi selkeytyä ajatus siitä, että ehkä blogin voisi joskus laittaa ihan julkiseksi. Kirjoittaminen tuntui mukavalta ja antoisalta. Kesän taittuessa kohti syksyä rohkaisin itseni, ja näytin blogia parille läheiselle ystävälleni ja siskolleni. Heidän kannustamana julkaisin blogin kaikkien nähtäville. Ja sillä tiellä on pysytty.

Olen kirjoittanut tähän mennessä eniten ruoka- ja matkailuaiheisia tekstejä. Ne ovatkin elämänalueina lähellä sydäntäni, joten ihmekös tuo että ne myös ovat aiheista suosikkejani. On helppo kirjoittaa asioista, joihon tuntee paloa!  Silloin sanat muodostuvat läppärin näppäimistöllä kuin itsestään.  

Myös lukukertoja on tullut eniten postauksille, jotka ovat matkoista ja ruoasta kertovia. Erityisen ilahtunut olen siitä, miten moni on löytänyt reseptejäni. Tällaiselle aloittelevalle harrastelijabloggaajalle on ollut ilo huomata, että eniten näyttökertoja saanut tekstini on luettu (tänään 30.12.2016) 665 kertaa! Miten ihanaa, että niin moni on löytänyt kehittelemäni reseptin. Pitkän linjan bloggaajille tuo luku ei ole mitään, mutta näin vasta-alkajana tuntuu kivalta huomata, että niinkin moni on tänne löytänyt vain yhden postauksen perusteella. 

Tässä siis ovat tämän vuoden 2016 kuusi luetuinta kirjoitustani:On ollut rohkaisevaa ja tosi, tosi ihanaa huomata, että blogissa on ollut vierailijoita. Vaikka olen kirjoittanut eniten reseptijuttuja ja matka-aiheisia kirjoituksia, haluan blogistani löytyvän kirjoituksia myös muilta aihealueilta. Esimerkiksi DIY valohimmeli -kirjoitus on seitsemänneksi luetuin tekstini, eli ei ihan yltänyt tuohon top-kutoseen.  En halua lokeroitua kirjoittamaan ainoastaan parista aiheesta, vaikka pääpaino näillä edellä mainutuilla kahdella onkin. Vähän on jäänyt harmittamaan, että joitakin aiheita on tullut käsiteltyä aiottua vähemmän. Tyyliin ja sisustamiseen liittyviä juttuja on ollut paljon mielessäni, mutta ajanpuutteen takia en ole sellaisia oikein ehtinyt tekemään. Kaikki esteettisyyteen liittyvä kiehtoo minua, joten toivoisin ensi vuoden puolella löytäväni enemmän aikaa myös sellaisten juttujen kuvaamiseen ja kirjoittamiseen.

Reseptejä sekä ruokaan ja matkailuun liittyviä juttuja tulee blogistani löytymään myös jatkossa. Olen myös avoin ehdotuksille siitä, mitä muuta olisi tästä blogista mukava lukea. :)

Lämmin kiitos kaikille, jotka ovat vierailleet blogissani tänä vuonna. Tervetuloa myös ensi vuonna! <3- Ilona

2 kommenttia:

  1. Lisää asukokonaisuuskuvia:) ihana blogi, lisää vain postailuja!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukavasta kommentista. :) Pidetään ehdottomasti mielessä! Niitä on ollut muutenkin tarkoitus toteuttaa... ;)

    VastaaPoista