torstai 22. syyskuuta 2016

Tällaisena kesäyönä...
''Tällaisena kesäyönä en halunnut mennä nukkumaan..''
Näin laulaa iki-ihana Scandinavian Music Group. 

Oi kesä. Sinusta on jo niin pitkä aika. On ehtinyt tulla ihan ikävä. Niinpä aloin selata kesällä otettuja kuvia. Kuvista muistui mieleeni yksi tietty kesäyö. Se oli kesäyö, jona en halunnut mennä nukkumaan. 

Istuin Etelä-Savossa sijaitsevan mökkimme laiturilla. Otin kuvia auringonlaskun eri vaiheista.  Halusin vangita kameraani edes pienen osan unenomaista tunnelmaa. Järvi oli tyyni. Hämmästelin taivaanrannan ja veden pinnan vaihtuvia värejä. Aluksi pastellisävyisiä ja herkkiä, myöhemmin dramaattisia ja voimakkaita. Toisella puolella järveä oli välillä sateenkaari. Sydämeni meinasi pakahtua suomalaisen maiseman kauneudesta. 

Syksyn vilskeessä mieleni kaipaa juuri nyt tuohon hetkeen mökin rannassa. Hiljaisuus, rauha ja aikatauluttomuus. Käsittämättömän kaunis luonto ympärillä. Aikaa ajatella, aikaa miettiä. Tai olla miettimättä mitään. 

Näitä kuvia kaihoisasti katsellessani yritän saavuttaa samanlaisen tunteen hetkeksi sisimpääni. Jokaiselle ihmiselle arjen kiireen keskellä se on enemmän kuin tarpeen.Seesteisiä hetkiä arjen kiireisten päivien keskelle kaikille. 

- Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti